Studiekorrektur

Vi har stor erfaring og brede kompetencer inden for studiekorrektur

Hvad siger du til en solid studiekorrektur til en dejlig pris?

Sidder du lige nu og er helt skeløjet over din studieopgave? Har du tømt den sidste kande kaffe? Og har du gnedet dine øjne så tørre som sandpapir for at holde dig vågen til at vride de sidste guldkorn ud af dine godt brugte hjerneceller?

Måske har du nu fuldstændigt styr på din teori, din metode og din analyse, men måske har du for en stund mistet overblikket og sansen for, om du nu har fået formuleret alt det, du gerne ville præsentere, i et appetitligt og forståeligt sprog? Måske kunne du godt bruge et par friske øjne på sagen? Et par objektive øjne, som primært havde fokus på de ord, de spørgsmålstegn og de kommaer, du har – eller ikke har – fået sat. Og måske kunne du godt bruge et eksternt input på, om det, du selv føler giver mening, nu også giver 100 % mening for andre end dig? “Jo, det kunne da være ret fedt,” tænker du, mens den næste tanke dog følger helt naturligt: “Hvordan skulle jeg med min sparsomme SU dog have råd til sådan et par skarpe ekstra øjne?”

Måske har vi svaret på dine spørgsmål?

Med vores studiekorrektur hjælper vi dig til at sikre, at din formidling af stoffet bliver den bedst mulige ud fra den grundtekst, du sender til os. Korrekturlæserne hos Mindthewords har alle stor erfaring og stærke kompetencer inden for akademisk skrivning. Og samtidig vil du opdage, når du lige tjekker vores pris, at du måske alligevel har råd til denne lille sproglige forkælelse.

En grundig korrekturlæsning af din studieopgave, dit speciale, din Ph.-d. afhandling mv. er altid en god investering. Du fortjener, at den store faglige viden, du har tilegnet dig via din enorme arbejdsindsats med indsamling og nedfældning af data, fuldendes med en kyndig studiekorrektur og tilretning af din opgave. Derved sikrer du dig, at dine budskaber og dine færdigheder bliver set og hørt på bedst mulige måde.

Når du har arbejdet så længe med din opgave, at dine øjne er helt firkantede, kan det i særlig grad være rart med eksterne, professionelt trænede øjne til at assistere dig med at pudse de sidste sproglige finesser af.